BALIKESİR / BİGADİÇ - Eti Maden İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

2023-24 Balıkesir Mahalle Ligi futbol turnuvasında okulumuz küçük erkekler takımı ilçe 2. si olmuştur.Takımımızı ve beden eğitimi öğretmenimiz Harun Çeri'yi tebrik ederiz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz Emine Aldemir ilçe 1.si olmuştur. Öğrencimizi,emeği geçen öğretmenlerimizi ve çalıştıran Hatice öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği MüsabakalarındaEti Maden İmam Hatip Ortaokulu olarak Küçük Kızlarda il 1.'si,Küçük Erkeklerde İl 3.'sü,Yıldız Erkeklerde il 2.'si olduk.Göstermiş oldukları başarılardan dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Harun ÇERİ ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Ekm

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil programı uygulanan 5.sınıflarımızca Dil-Beceri Atölyemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi:First Day English Class,ID Cards,Story Time etkinliklerinde öğrencilerimiz eğlenceli vakitler geçirdiler.

Eyl

Okulumuzda yürütülen "Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" kapsamında 5.sınıflarda İngilizce seviye tespit sınavı yapıldı.

Nis

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil sınıflarında eğitim gören 5.sınıf öğrencilerimizin yabancı dil becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz "Cinema Days" etkinlikleri kapsamında izlenilen film de öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de İngilizcelerini geliştirdiler.

Nis

My Visual Dictionary e – Twinning projemiz, İngilizce öğretmenimiz Kıymet EREN danışmanlığında yürütülmektedir. Projemiz toplamda 6 okuldan oluşmaktadır. Projemizin amacı ise web2 araçları ve görsel materyaller kullanarak öğrencilerin kelime dağarcığını genişletmek, kelime öğrenimini kolaylaştırmak ve eğlenceli hale getirmektir.

Mrt

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Abubekir KÖÇ ve Din Hizmetleri Uzmanı Fatih ŞAHİN okulumuz pansiyonunu ziyaret ederek din görevlerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler ile ilgili öğrencilerimize sohbette bulundular.

Şbt

İmam Hatip Ortaokullarındaki yabancı dil eğitiminin niteliğinin arttırılması için ortak izleme ve değerlendirme sınavları okulumuz 5.sınıf yoğunlaştırılmış yabancı dil ağırlıklı sınıflarında uygulandı.